sobota 15. apríla 2017

Roborace: Formula E rozbehne iniciatívu pretekať bez vodiča auta na elektrický pohon

Lewis Hamilton a jeho Formula One rovesníci môžu čoskoro stane komoditou z dávnych čias po plány boli oznámené začať sériu pre bez vodiča autá na elektrický pohon. Formula E, FIA-cúval elektrické séria, začala iniciatívu v piatok a hovorí, že závod sa bude konať už budúci rok.

Globálne šampionát je pripravený byť nazývaný Roborace a bude obsahovať na undercard vzorca E.Desať tímov s dvoma autami bez vodiča bude súťažiť v jednohodinových pretekoch v okruhoch používaných elektrickou sériou. Hoci sa plánovanie Formule E ešte nepotvrdí na kampaň v roku 2016, londýnsky Battersea Park bude hrať hostiteľ Do finále tejto sezóny v júli.

Denis Sverdlov, zakladateľ spoločnosti Kinetik a Roborace, povedal: "Sme s nadšením veríme, že v budúcnosti Bet365-Registrácia s bonusom tu bude všetkým svetovým vozidlám pomáhať AI [umelá inteligencia] A poháňané elektrickou energiou, čím sa zlepšuje životné prostredie a bezpečnosť na cestách. Formulár E: robia bezstarostné vzrušenia elektrických automobilov, ktoré oznamujú novú éru motoristického športu?Čítajte viac

"Roborace je oslavou revolučnú technológiu a inovácie, ktoré ľudstvo dosiahla v tejto oblasti doteraz. Je to globálnu platformu ukázať, že robotické technológie a AI môžu koexistovať u nás v reálnom živote.

"Takže každý, kto je na okraji tejto transformácie má teraz platformu ukázať výhody svojich bez vodiča riešenie a to bude tlačiť na vývoj technológií. "

oznámenie o tímoch a technológií, ktoré majú byť použité v seriáli b ude vykonaná v budúcom roku.CEO Formula E, Alejandro Agag, dodal: "Sme veľmi radi, že partnerstvo s Kinetik na to, čo je určite jedným z najviac špičkové športové udalosti v histórii

". Roborace je otvorená výzva najinovatívnejšie vedecké a technologické zamerané spoločností na svete.


Je to veľmi vzrušujúce, vytvoriť platformu pre nich predviesť, čo sú schopní. "

Bet365-Podrobnosti tu