piatok 14. apríla 2017

Ian Bell vyčerpá rohov otočiť, ale topánky batsman bude ťažké obsadiť

Bell povedal, že považuje za veci, a potom sa rozhodol, že to nie je čas, a rededicated sa do Anglicka príčinu. Ale už bolo neskoro. Anglicko mu dal jednu záverečnú prasklinu proti Pakistanu, ale škoda bola done.Ian Bell bude bojovať o miesto po páde z Anglicka testovacieho čaty Čítajte viac

Má samozrejme sľúbil pracovať usilovne získať jeho miesto, ako by sa dalo očakávať, že bude hovoriť, a okresné útoky môžu trpieť. Spôsob, akým je napríklad austrálsky pálkar Adam Voges, tri roky jeho nadriadený 36, začala sa tešiť na neskoro kvitnúce kariéru je lekcia nikdy hovoriť nikdy, a možno prestávka bude omladiť Bell.Ale Voges nikdy "považovaný za jeho b udúcnosť", a je to naozaj vyzerá, ako by to loď odplávala, s skúseného chrbticou odpaľovanie teraz opiera o kapitána a Joe Root.

V 11 rokoch od debutoval proti West Indies na Pána, nedošlo k žiadnej pálkar - a to nielen v Anglicku, ale nikde - ktorý bol príjemnejší na oko ako Bell v plnom prúde, keď sa závitmi kryt riadiť ekonomicky medzerou a vbehne do druhý koniec dotknúť pálku rituálne do bránkoviska, ako lopta prekročí hranicu.

jeho rekord z prevádzky ho označí sa ako jeden z najvýznamnejších anglických cricketers svojej generácie.Tam bolo 118 testov, ktoré ho postavia na úroveň s Grahamom Goochom a za nimi len Alec Stewart a Alastair Cook. On je spoločný tretí v zozname tvorcov storočia Anglicka s 22, spolu s Wally Hammond, Geoffrey Boycott a Colin Cowdrey, ktorý ako pravý-držiteľ, najviac podobal jeho ľahké mŕtvice a načasovanie. On je tiež ôsmy na zozname anglickej run-makers s 7,727, v priemere 4 2, dobre dole v zozname v tomto poslednom ohľade.Zatiaľ len päť bodov za bojkot, ktorý sedí vrchol zoznamu tých, hrali 100 alebo viac zápasov, a zmierniť, ako sú všetci hráči Anglicka, od hrania polovicu svojich hier vo viac Bowler-friendly podmienok.

Napodiv Bellova kariéra začala vziať pokles v tomto veku okolo 31, keď sú ostré hrany, ktoré môžu ísť s nadšenie mladosti boli skosené off a spojenecké k pragmatizmu skúseností. Je to doba ich profesionálnom živote, pri ktorej by mohlo pálkarovi očakávať, že bude vo svojej okázalosti.Zatiaľ Bell začal odísť variť, je krehkosť zneužitá nadhadzovačov, v ktorom on má tendenciu hrať pol pálku príliš ďaleko vo vnútri línie, biť navyše kryt v obrane, kde ostatní zasiahla v polovici-off.

V augusta 2013, on robil dôležitý storočia, Chester-le-Street, ktorý bol pomocný v výhru rozhodujúci test - s tým, že popol - a zakončiť veľkolepú sériou, v kto rom on tiež robil stovky na Trent Bridge a Pána.Od toho inningu však hral 44 dokončených inningov, v priemere 29, s 167 proti Indii na Ageas Bowl v roku 2014 a 143 proti Západnej Indii v Antigue v apríli tohto roka ako jeho jediné stáročia.

Hráča Bellovej postavy, skúsenosti a veku, je potrebné urobiť nejaký príspevok na skok v podobe, v presvedčení, že jeden inning, kúsok šťastia v klesnutom úlovku alebo rozhodné rozhodovanie môže premeniť veci. Batsmen žije na myšlienke, že tam je vždy roh, ktorý sa má obrátiť. Po chvíli však už nie sú žiadne rohy a cesta vedie priamo.

Bell sa obrátil na posledný kútik v Antigue, kde si vylúpil inningy.Od tej doby, aj keď, skôr než ho použiť ako odpaľovacej rampe pre spustenie formulára, urobil iba 428 behy v 21 ukončených smien, s priemerom 20. Došlo k významným cameo v druhej smene proti Austrálii v Edgbaston, kedy jeho neporazený 65 pomáhal zľahčovať run pr enasledovanie jedného druhu, ktorý by raz strašiak s tímom Anglicka do zotrvačnosti, ale to bolo vzácne pozorovanie Bell u jeho najlepšie. Na konci tam je limit na príspevok, ktorý možno vykonať.

Možno ste prišli o nedávnej série proti Pakistanu, ale tam zostal imperatívom, že má skúsenosti s Bellom, videný ako jeden z lepší hráči spinu v Anglicku je k dispozícii gril, proti Pakistanu útok na sústruženie plôch.Ale to bolo bolestivé občas sledovať ho zaťať zuby a chrliť behy - 63 štyri a pol hodiny v Abu Dhabi; 46 v dvoch a trištvrte hodiny v Dubaj; a potom, čo udrel svoju siedmu guľu počas šiestich, 40 v troch a pol hodiny v Sharjah, v ktorého priebehu sa tak stagnovali, že iba 16 na 27 prenosy v popoludňajšej časti.

Bell Zdalo byť odpaľovanie pre jeho kariéru proti jeho prirodzený inštinkt.Jeho blízke chytanie, ktoré sa zlepšilo tak, že sa stal druhým skĺznutím, opustil ho a do konca série ho odstr ánili z kordónu, praktické opatrenie, ale aj psychologický úder.

Anglicko mohlo pretrvávať s Bellom v Južnej Afrike, skúšal ešte jednu sériu za rôznych podmienok. Ale vždy existoval pocit, že každý inning, ktorý hral, ​​bolo zachovať svoje miesto, keď dôkazy poukazovali na niekoho, kto je v úpadku. Teraz existujú príležitosti, šance na to, aby sa ostatní stali spolu s Cookom a koreňom.Alex Hales vyzerá isté, že otvorenie sa Cook, ale Bell miesto vo tri hodiny by mohli ísť do Gary Ballance alebo viac zrejmé, Nick Compton, ktorý, kým bol vynechaný pred dvoma rokmi tvoril silný otvorení partnerstvo s Cook ale odrazený na prvý kvapkou pre Middlesex posledný sezónu.

Bellova topánky sú veľké tie sa vypĺňajú, aj keď bol len zriedka u jeho najlepšie na tri. Tam by mohla byť šanca pre Ballance v päť hodín, ale sluchovo anecdotally neurobil nič riešiť technický problém, ktorý vidí ho hrať z bránkov iska aj na prednú nohu nevzbudzuje dôveru.James Taylor urobil viac, môžete získať spot.Ian Bellov vysoké a nízke poznámky

Dva roky potom, čo bola uzavretá prvá povolaný do Anglicka čatu Bell nakoniec robí jeho debut, a skóre 70 v jeho prvý test smien, proti West Indies na ovále.

odpaľovanie na No6, Bell sa stane prvým Angličanom za 15 rokov streliť stáročia v troch po sebe nasledujúcich testoch, s nárazy o 100 nie von, 106 nie von a 119 proti Pakistanu.

je upustené od testu stranu, keď strelil 29 a štyri - rovnako ako Anglicko je unikal po dobu 51 - v prvom teste v západnej Indie, ktorý sa stratil na smeny a 23 behov.Bell sa vracia do strany pre skúšku tretie Ashes, že v lete, až potom, čo Kevin Pietersen je zranený.

Bell, predtým kritizovaný za krehkosti pod tlakom, skóre stretnutia úsporné 213-ball 78 ako Anglicko čerpať tretí test proti Južnej Afrike v Newlands.

Bell skóre 235, jeh o najvyšší test skóre, proti Indii v Oválnej ako v Anglicku vyhrať na smeny a ôsmich behov.V 10. Testovacie smenách to leto, proti Sri Lanka a India, Bell priemery 119.28, s dvoma päťdesiatych a štyri storočia.

pálkar sa do užšieho výberu pre BBC športové osobnosť roka, čo bol muž seriálu podľa časti A vzdialenosť ako v Anglicku získal Ashes 3-0, v priemere 62,44 a vyslanie štyri zo šiestich najlepších skóre Anglicka.

Po zlom svetového pohára Anglicka a následné vymenovanie Andrew Strauss ako riaditeľ krikete, Bell je spadol z jednodňové strana.

33 rokov staré skóre 53 a 65 nie von proti Austrálii v Edgbaston, že sa podarilo jednu alebo žiadne beží v siedmich z jeho predchádzajúcich 11 smien, lipnúť na svoje miesto v teste stranu. "Musíte si zálohovať správne koňa a on je ten pravý kôň," hovorí Alastair Cook.

Bell je vinný z dvoch zlých kvapiek ako Anglicko driny v oblasti počas otváracieho dňa série proti Pakistanu.Mohammad Hafeez, klesol na sedem, robí 98 a Asad Shafiq, klesol na 10, robí 107. Test je nakreslený. Bell hovorí, že je "úplne vypitvaný" po tom, čo bol vyradený z tímu na cestu na juh Afrika. Po skončení tri storočia počas série Ashes v roku 2013 zaznamenala spoločnosť Bell v 45 pokusoch dva. Bell dosiahla priemernú hodnotu 46,66 v jeho prvej skúške 160 testov a 29,52 v 45 klepaniach od leta 2013. Simon Burnton