štvrtok 20. júla 2017

10 setov, 6 hodín na kurte, 1 hádka a životný úspech pre Pospíšila

bet365 mobil

Bilanciu mal vyrovnanú - výhra v singli, prehra v štvorhre.

"Bol to dlhý deň," vydýchol po 5 hodinách a 58 minútach na kurte.

Už v osem ráno si vo svojom denníčku študoval zápisky o tom, ako na osemfinálového súpera Viktora Troického. Čo si v ňom prečítal? "To je tajomstvo," usmial sa. Potom dodal: "Len nejaké tipy, na čo sa počas zápasu zamerať."

Potom sa naraňajkoval, po deviatej hodine dorazil do areálu. Rozcvičil sa, o 10.00 vyrazil na krátku rozohrávku. Potom si nachystal vybavenie a o 11.30 nastúpil na kurt číslo 12.

Vtedy ešte netušil, že sa pre ten deň stane takpovediac jeho domovom.

Prvé dva sety s Tro ickým prehral, ​​do tretieho vstupoval s vedomím, že zo stavu 0: 2 sa ešte v kariére nikdy nespamätal.

"Ale nerozhodilo ma to.Cítim, že som v tomto celkom odolný. Aj keď som dole, vždy sa snažím bet365 nájsť cesty, ako sa zase vrátiť, "popisoval Pospisil, ktorého rodičia pochádzajú z Hanej, ale tesne pred revolúciou emigrovali do Kanady.

A tentoraz sa mu to podarilo. Vyhral ďalšie tri bet365 stavky sety a prvýkrát v živote postúpil do grandslamového štvrťfinále.

Singel mu zabral 2 hodiny a 39 minút. Potom sa vyšiel na rotopede, preťahoval sa, ponoril sa do ľadovej vane.

Štvorhru poznamenal kontroverzný moment

< p> A za chvíľu ho čakala ďalšia bitka. Po boku Jacka Socka, s ktorým vlani Wimbledon vo štvo rhre vyhrali, nastúpili proti britsko-austrálskej dvojici Jamie Murray, John Peers.

Aj v štvorhre prvé dva sety Pospisil prehral.A najmä tie-breakový koniec druhého bol veľa vypätý.

Sockův return mieril do autu, lenže bet 365 on i Pospisil boli presvedčení, že Peers ho predtým ľahko škrtnul.


"To je blbosť! "cielil sa Američan na rozhodcu, keď zahlásil bod pre súpera. "Jedno z najhorších rozhodnutí, ktoré som kedy videl." A potom sa utrhol na Peers: "Máš z toho teraz radosť?"

Kontroverzný moment dovtedy horšej pár naštartoval. Ďalšie dva sety vyhral, ​​ale nakoniec aj tak podľahol 6: 8 v piatej sade.

"Povedal, že necítil žiadny dotyk, ale tak to určite nebolo," vrátil sa potom Pospisil k problémové chv íľu. "Ale tým nás veľa nakopol. Začali sme hrať lepšie a priblížili sa šancu to otočiť.Skoro sa to podarilo. "

Nakoniec jeho viac než trojhodinová drina na výhru nestačila.

A teraz musí čo najrýchlejšie zregenerovať - ​​už v stredu ho čaká bitka s domácim favoritom Andym Murrayom.

"Pôjdem si zahrať. Ale len ľahko, "pousmial sa po štvorhre. Vo chvíli, keď po takmer šiestich hodinách na kurte skončilo bláznivé pondelok aj pre neho.

bet365 bonus