streda 13. septembra 2017

Třinec megerősítette a vezetését, a másik a komet volt. Sparta Liberecben nyert

Brno otthon könnyen tanácskozott Mlada Boleslav, amelyek figyelte 4: 1, de Liberec miután az előző remek sorozat, amit hozott vissza a rivaldafénybe, elvesztette a harmadik alkalommal a sorban. Nem elég egy elindított Sparta, ami viszont szerzett kilencedik alkalommal a sorban, és az asztal megszilárdította ötödik pozícióban.

A másik végén a táblázat került Pardubice, amely meglepő módon könnyedén nyerte az Olomouc 4: 2, ha az eredmény már döntött az első időszakban, amelyben adtak Východočeši minden céljukat.

jártak jól Zlin, ami elborít után shootout Vítkovice 4: 3 és hálás ez főleg előre Ricky, aki szerzett egy mesterhármast.

A két korábbi eredmény rossz hír Pilsen számára, ami Chomutovhoz vezetett, de végül 1: 2-re esett az élen.Zlín jelenleg csak két pontot veszít. Utoljára marad Karlovy Vary, ami legyűrte 0: 3 Hradec Kralove.

Liberec belépés a mérkőzés jött a kilencedik perc és átvette a vezetést, amikor plusz hideg swing-től a gyűrűt, hogy elérje a bot Vantuch. Sparta azonban az első rész végén sikerült rendezni, ez döntő pillanat volt. Miután a változás oldalán felül, az eredmény megfordult Cingel szerezte, aki a bal sújtotta a testület az ellenkező sarokban a net. Liberec megpróbált és Radivojevič meg tudott birkózni, de ő maga is legyőzte a célt. És így végül úgy döntött, ideje 54:15 néger, aki megérkezett a hatalom játszani a korongot a lövés után a kék vonalon. Otthon

bet365 mobil néztük a meccset a részletes riport Otthon

A második időszak végéig Chomutov rajongók vártak az első célért.Pilsen pedig felháborodott. Kubalík vo lt, aki először Laca kemény lövésbe lendült, de a lemez a következő összeomlás után nem érte el a hálót. A hazai csapat azonban sikerült elérnie a véget. Šťovíček eljutott a tükrözött korongba, első lövése Machovský indult, a másik rövid volt. A párbaj végül elérte a hosszabbítást, amelyben Vondrka kemény csapást döntött a felső pólus alatt.

bet365 mobil bónusz Úgy nézett ki, mint egy világos mérkőzés, mert Litvinov bejutott a háromágú vezetésbe. Martin Hanzl először szerezte be a gyűrűből a labdát. Másodszor, veterán Hübl 42 másodperc múlva botot tett a Kubata sebébe. És végül harmadszor Robin Hanzl pontosan lőtt a kör mögött. Třinec nem adta fel.Doudera 30: 50-kor esett le, és Kreps a második sziréna előtt ugrott fel. Nem sokkal az oldalváltozás után Kane szerencséje volt, miközben elfutott Nose dobása. Forgalmi elkészült nyolc másodperccel a vége előtt a meghosszabbítás Kreps még a saját gyengülését Főoldal

néztük a meccset a részletes riport Otthon

Zlin volt még lépést előre. Először Betek Blatak visszatérése után vezette őt. Amikor az erő játékban Tyborot rendezte, hamarosan hazatért Rice otthonába - még az összecsapás utáni számszerű előnyben is. Vítkovice másodpercenként 35: 02-kor telepedett le, amikor Stastny kékből egy Kloka sebet vezetett. Harmadik alkalommal Říček és újra a hatalmi játékban kapott otthont, amikor hat másodperc után befejezte a vereséget a bukareszes seb után.De harmincas korában 57: 50-re Kolouch letelepedett. A párbaj végül megérkezett az éjszaka Rice férfiának döntésére.

A mérkőzést részletes jelentésben figyeltük

A Pardubice-be való jobb bejutást nem lehetett volna kívánt. Az első gólt Redenbach kapta a 3. percben, ami ü gyesen rázta Shototka sebét. A vezetést egy másik nagyszerű Beran váltotta fel, majd Hubáček követte a két-az-egyet, és végül üres Leducot, aki a pólus közelében állt. Az első harmad után döntöttek. Olomouc nemrégiben javította az eredményt.Skladaný először 35:52 a saját gyengülését és kész pontosan menekülni a legvégén Herman eltérített egy ütést Jaroměřského. Otthon

néztük a meccset a részletes riport Kezdőlap

kiegyensúlyozott és harcos mérkőzés döntött nyomaték 25 perc: Kukumberg bet365 sport fogadás bónusz přebruslil egész jégpálya és a hátsó rögzítési talált szabad Knotek, amelyik a kapusok zárójelben esélyt. Hradec attól a pillanattól kezdve megbízhatóan őrzik keskeny élen, ami növelte a legvégén, amikor a tápfeszültség-play riválisa. Tudott foglalkozik még, de leszállt Rachůnek nem véletlen doklepnout l emezt a nyitott ketrecben. Otthon

néztük a meccset a részletes riport Otthon

üstökös irányul győzelem Cermak, aki megtisztította a lemezt a net után lövés a kék vonalon.A hazai csapat egyértelműen uralta és több gólt ért el.


Az első harmadban a német vezette a vezetést, a második részben Haščák és 41: 00-kor végül Vincour, aki a labdák lövése után tompított ki a gyűrűből. Boleslav egy percen belül esett, de bet365 online sport fogadás nem történt forgalommal.

bet365 online sportfogadás