štvrtok 13. apríla 2017

Wakefield Wildcats udržať Super League mieste tým, že porazí Bradford Bulls

Vzhľadom k zábave zadný koniec tohto obdobia má za predpokladu, neexistuje žiadny spôsob, že Million Pound Game, pravdepodobne najväčší kampaň k dnešnému dňu, že to bude niečo iné ako dramatické. Chvíľu trvalo, kým iskru do života, ale fakt, že nebolo rozhodnuté až na poslednú chvíľu je určite ďalšie kliešť do poľa pre Rugby futbalová liga a Super 8s. Dráma a vzrušenie z hry budú mať malú útechou Bradford, ktorý sa smerom nahor na druhú sezónu mimo elite.

Avšak, mal Bradford dopredu Danny Addy kopol neskoré trest, by to mohlo byť inak.To by zrovnal hru na 18-18 mieri do záverečných 10 minút, ale potom, čo udrel ju široká, Wakefield bránil za bezpečiť svoje miesto v Super League budúci season.James Lowes zostáva nesentimentálne ako Bradford cieľ pre Super League návrat Čítajte viac

boli dno Superligy po 23 kolách tento rok priniesol nový tréner a deväť hráčov v polovici sezóny pripravený je pre Super 8s a ich snahe poraziť pokles. V konečnom dôsledku to fungovalo aj napriek výhru tri zápasy proti Super League opozície celé obdobie.Jeden z týchto krátkodobých podpisania je šlapka Scott Moore, uzavrie výsledok sa 79. minút pokusu.

Wakefield boli lepšie strana v úvodnom polovicu a po Danny Kirmond rozbil zablokovanie sa správne zaujatý pokus, rozšírili svoj náskok skoro po prestávke. Joe Arundel minul jednoduchú pokutový pokus, aby to 8-0 pred prestávkou, ale on bol na terč pri premene Anthony Mullally to skúsiť dať Wildcats 12-0 nahor.

Bradford bránili dobre aj keď sa pokusov z Dannyho Williamsa Unibet-Získ aj bonus práve teraz a Matty Blythe zníženie rozdielu na dva, než Danny Washbrook objavil dať Wakefield pohodlné vyrovnávacia pamäť 20 minút ísť.Znovu Bradford bránili dobre a ich kapitán, Adrian Purtell, za dobu od zblízka.

Ale Addy plátky, že zásadné trest pokus, ktorý by mal nastaviť hru až pre zlatý bodu navyše čase pred Moore skončil hry.


tréner Bradford, James Lowes, nemal rád predstavu o Million Pound game. "Pokiaľ ide o budúcnosť rugby liga, nechcem, aby sa v ňom," povedal. "Jednoducho si nemyslím, že je to správna cesta pre hru. Mám chlapov, ktorí by mohli prísť o svoju prácu založenú na jednu hru - a dali 100% vonku.Dúfam, že budeme silnejší za túto skúsenosť v šampionáte v budúcom roku. "

Brian Smith, bývalý tréner Bradford, ktorý bol predložen ý v priebehu z Austrálie v júni zachrániť Wakefield, mal isté sympatie k jeho náprotivkom , "Snažil som sa, aby upustila od hovorí o tom, ale aj napriek tomu, že sme vyhrali, to má gombíky na to," povedal. "Je to úplne vysiľujúce.

" Je takmer nemožné hovoriť o budúcej sezóne. Je to ako ísť na olympiádu do 400 metrov a začína na 450 m značke. "

Unibet stávkovanie live