streda 12. apríla 2017

Louis van Gaal: Luke Shaw, znie silná 'napriek prestávky nohy

Louis van Gaal je prekvapený, ako psychicky silný Luke Shaw dokazuje nasledujúce strašné double leg zlomiť ľavého spätného utrpel v Manchestri United porážke PSV Eindhoven.

Shaw stojí minimálne šesť mesiacov out napriek tomu, keď Van Gaal hovoril s ním vo štvrtok 20-ročný je uvedené jeho duchovia sú vysoké. "Zavolala som mu včera v noci," povedal manažér. "To znie veľmi silný, čo bolo úžasné pre mňa - veľké prekvapenie. Je to dobrý signál, ale vie, že má za sebou dlhú cestu, a to nie je ľahké.

"Jeho rodina je tam máme ľudí poslali s ním a on sa vráti, keď je pripravený. Možno zajtra.Bude mať dlhé obdobie rehabilitácie a ten má za sebou d lhú cestu. "

Shaw bol jedným z najvýkonnejších United v ich osem zápasov v tejto sezóne a Van Gaal prijíma jeho absencia je značný úder. "Je to nielen fyzické, ale psychické. Pre nás je to veľká strata, ako tím. Povedal som to bude sezóna Luke Shaw, ale teraz je to hotové skoro, "povedal Holanďan.

" Začal tak dobre, vybudoval ľavé krídlo s depa a Shaw, ale musíme začať naplniť ju znova, a to nie je ľahké. Musíme sa s tým vyrovnať, ale je to veľká strata. To nie je problém, ale Shaw je line-up hráč a je veľmi ťažké ho nahradiť, keď je v tak dobrej kondícii.V ponuke [] Daley Blind [Marcos] Rojo a [Ashley] Young, máme dobré náhradu. "

Anthony Martial začal proti PSV, aby sa jeho plnú debut po tom, čo bol náhradou na poslednú sobotu v 3-1 víťazstvo cez Liverpool do vedenia nezabudnuteľný tretinu na boku.

Van Gaal navrhol, že bude znovu zvážiť použitie teenager. "Keď hovorím, že je p re budúcnosť, je to kvôli tomu, že 19-ročný nie je plne vyvinutý," povedal Holanďan. "To neznamená, že nebudem s ním počítať v niektorých hrách. Len musím posúdiť každý týždeň, či som ho používať, alebo nie. Záleží na možnostiach, ktoré mám. "